Virtuel holdtræning  - få din holdtræning dér hvor du er

Hjemmetræning - få FamFit med hjem

FamFit's Virtuelle hjemmetræning er til dig, der ikke har mulighed for at komme til de fysisk udendørs holdtræninger, men stadig ønsker en følelse af at træne med et hold i naturen og under kyndig vejledning af din instruktør. 

Træningerne er filmet og styret live og nu har du muligheden for at købe din træning til dér hvor du befinder dig. Det kan være til sommerhuset eller den sene aftentime, når ungerne er lagt i seng.  ​

Det kræver et helt almindeligt medlemskab for at deltage i disse online træninger - og du tilmelder dig i din træningskalender fuldstændig som et almindeligt hold. 

Mandag: Tilmelding senest kl. 09.45

Onsdag: Tilmelding senest kl. 09.45

Fredag: Tilmelding senest kl. 09.45

Når du er tilmeldt en hjemmetræning, modtager du et link senest kl 10.00 på dagen. Linket er tilgængeligt i 72 timer, så du kan træne når det passer dig. Når du åbner linket på din telefon, tablet eller pc - så starter din træning! 

God fornøjelse! 

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive