Forløb med FamFit​

Træningsforløb med FamFit er lukkede, eksklusive undervisning-forløb over et begrænset antal uger, hvor du som deltager får ekstra fokus og får lov at arbejde endnu mere i dybden med temaerne.

Et forløb er komprimeret og har specifikt fokus på ekstra læring, mere dybdegående indhold og kvalitet - således, at du som deltager får endnu mere ud af undervisningen end på FamFit's almindelige holdtræninger, hvor din instruktør typisk har flere deltagere og et mere alsidigt program. På forløbene er din personlige læring og udvikling i centrum.

Løbeforløb med Famfit

- bliv klar til halvmarathon på 12 uger

Frem mod Cph Half Halvmarathon.

12 ugentlige træninger og 5 workshops over 12 uger. Du får et eksklusivt og målrettet forløb med fokus på teknik, løbeprogrammer.  

Periode:​

Pris: kr. 1.650,00 

Læs mere her.

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive