Forløb med FamFit​

Træningsforløb med FamFit er lukkede, eksklusive undervisning-forløb over et begrænset antal uger, hvor du som deltager får ekstra fokus og får lov at arbejde endnu mere i dybden med temaerne.

Et forløb er komprimeret og har specifikt fokus på ekstra læring, mere dybdegående indhold og kvalitet - således, at du som deltager får endnu mere ud af undervisningen end på FamFit's almindelige holdtræninger, hvor din instruktør typisk har flere deltagere og et mere alsidigt program. På forløbene er din personlige læring og udvikling i centrum.

Løbeforløb med Famfit

- bliv klar til halvmarathon på 12 uger

Drømmer du om at løbe et halv marathon, men tror måske ikke helt på, at det kan lade sig gøre? Eller er du erfaren løber som gerne vil have et fokuseret forløb og få rusket op i dine (dårlige) vaner?

Så tilslut dig løbeforløbet hvor vi nørder igennem omkring langdistanceløb samt fysisk og mental udholdenhed (for begge dele er lige vigtigt på de helt lange løb)

Løbeforløbet starter i uge 33. Vi træner hver onsdag kl. 17.30-18.30 på Islands Brygge.

Forløbet inkluderer:

- 12 løbetræningspas

- 4 workshop

- Personlig videoanalyse af din løbestil

- Vejledning i dine personlige fokuspunkter

- Billet til FamFit's eget løb (mulighed for 5 km, 10 km og selvfølgelig et halv marathon) 

Pris: kr. 1.650,00 

Læs mere:

Løbeforløb - klar til halvmarathon

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 225,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive