Seniortræning

Seniormotion - Udendørs, Sjovt & Effektivt

FamFit's udendørs træningshold for seniorer er effektiv, sjov og social træning. Træningen tager ekstra afsæt i seniorens krop og udfordringer efter et langt liv. Træningen består af funktionel træning hvor vi bruger kroppens egen vægt samt enkelte midler til at gøre træningen effektiv og funktionel. Derfor kan alle, uanset niveau deltage i træningen. 

​Fællesskabet er vigtigt i FamFit - ikke mindst blandt seniorerne hvor der altid er en helt usædvanlig stemning og stærkt sammenhold.

Samtidig er mange af vores seniorer flittige til benytte vores "Holdtræning FOR ALLE" som blander alle medlemmerne på tværs af aldersgrupperne og alle går derfra både med sved på panden og smil på læben.  Alle hold for seniorer kan du finde ved at gå til Ugeplan her.

​Seniorholdene er som udgangspunkt for dig, der er fyldt 60 år - men alle FamFit's medlemmer er velkomne på disse livsbekræftende hold.

Læs mere om vores hold for Seniorer her:

Seniortræning

Er holdet hvor fokus er på styrke, mobilitet og puls. Funktionelle øvelser med egen kropsvægt og styrkeøvelser med elastikker udgør fundamentet i træningen sammen med puls og konditionsserier som giver lidt at pruste over.  

​​Senior Powerwalk

Har mere fokus på kondition og puls. Her er der powerwalk-serier og løb (for dem der kan og vil). Vi laver små intervaller og sekvenser så det både er sjovt og overskueligt - men tag ikke fejl ... du bliver udfordret. Som altid vil der være indlagt styrk- og mobiltetsøvelser undervejs på turen.  

Holdtræning for ALLE

​Er holdet som byder alle FamFit's medlemmer velkommen til samme træningspas. Her mødes alle aldersgrupper på tværs til en sjov og effektiv time - hvor barnebarnet kan udfordre både forældre og bedsteforældre. Altid masser af grin på disse hold. Da træningen er baseret på skalérbare øvelser og udholdenhedstræning, vil man altid blive udfordret og presset - uanset niveau.  

Får at se alle holdmulighederne, træningslokationerne og træningstiderne - gå til Ugeplan her.

Vil du læse mere om træningslokationer og mødestederne - læs mere her.

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive