Motionsrejser & Events

FamFit arrangerer træningsrejser & træningsevents

Kommende rejser & events 2023

Motionsrejse

FamFit's årlige motionsrejse er ikke endeligt fastlagt endnu, men det bliver med stor sandsynlighed i oktober vi rejser mod sydens sol i en uge, hvor træning og fælleskab vil være i højsæde.  Vores motionsrejser består typisk af 3 daglige træningspas, en masse socialt samvær, men også tid til ferie og afslapning, hvis dette ønskes. Pris for disse rejser ligger typisk omkring 7.500,- kr pr. person i delt dobbeltværelse med all inklusiv. Synes du også dette lyder som den bedste efterårs idé? Så send os  allerede nu en mail og modtag mere info omkring rejsen, når vi har flere detaljer på plads.

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 225,-/mdr. OBS! Pr. 1. jan. 2023 er prisen: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive