Motionsrejser & Events

FamFit arrangerer træningsrejser & træningsevents

Kommende rejser & events 2023

Årets motionsrejse går til Porto Santo

Vi rejser den 29. oktober - 5. november 2023

Skal du med FamFit på træningslejr til denne skønne perle, som byder på smuk natur, gylden sandstrand, klart vand og ikke sidst et spektakulært bjerglandskab?

Vi lover det bliver svedigt, hyggeligt og i ægte FamFit stil.

Er du FamFit medlem eller ej, er du senior, single, vennepar - eller måske parret hvor den ene ønsker et motionere med FamFit, mens den anden slikker sol ved poolen?

Turen er for alle, der vil være med i et aktivt fælleskab og have en aktiv ferie med træningsmuligheder.

Der er træning 3 gange om dagen, varetaget af FamFit's egne engagerende og uddannede instruktører. Derudover vil der være mulighed for andre aktiviteter og ture for dem, der lyster. Har du lyst til at høre mere om rejsen?

Skriv til os på info@famfit.dk, så sender vi mere information omkring rejsen, træningspas, sociale arrangementer, lejlighederne, stedet mm.

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive