Om FamFit

Naturfitnesskonceptet, FamFit, er skabt af outdoor-entusiast Theis Rosenkvist. Drømmen var at skabe en motionskultur hvor fitness og holdtræning tages ud i det fri. Motion og bevægelse handler ikke kun om træningsøvelser - det handler om sanseoplevelser. Holdtræning for alle typer af mennesker i naturen og hele året rundt skal give sundhed og velvære for deltagerne - og det skal også styrke de sociale oplevelser. Theis er også medejer af Humanic Movement og har massiv erfaring med at motivere mennesker og skabe en god team-ånd gennem passion og medejerskab.

- Vores mission er enkel. Vi vil højne kvaliteten af udendørs holdtræning i naturen; sørge for, at der findes et kvalificeret mødested for alle de mennesker, der elsker at træne udendørs. Hvor der er højt til himlen, i afslappede og uformelle omgivelser langt væk fra spejle og overfyldte træningslokaler. Og så skal det være nemt. Derfor kan du træne mange forskellige hold på kun ét medlemskab, fortæller Theis Rosenkvist

- Vi vil gerne være med til at motivere dig, give dig en god og effektiv træningsoplevelse - og sørge for, at dine sanser bliver skærpet, så du kommer hjem med en god naturoplevelse efter at have motioneret under åben himmel. Du bliver mere opmærksom på årstidernes skiften - og klogere på, hvordan din krop interagerer med omgivelserne i koldt eller varmt vejr, sol, sne eller regn.

- Kom og træn med under trækronerne i byens grønne parkanlæg, på de rå brosten langs havnekajen ved Islands Brygge, på stierne i Amager Strandpark, I de grønne parker Østre Anlæg, Søndermarken, Frederiksberg Have, Valbyparken, Fælledparken, Amager Fælled, KU.BE Hans Tavsens Park og midt i skolegården ved Skolen ved Søerne. Hold øjne og ører åbne, for der kommer hele tiden nye træningsformer- og nye lokationer.

FamFit arrangerer løbende events og rejser og vi ønsker at dele vores passion for trænings- og sanseoplevelser med alle andre.

På glædeligt gensyn! 

FamFit.dk

Email: info@famfit.dk

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive