Nyheder

​​FamFit Firmamotion - holdtræning for virksomheder

Du og dine kolleger har mulighed for at træne med FamFit. Firmamotion er et tiltag der i den grad styrker virksomheden. Ikke kun fysisk men i lige så høj grad socialt.

​Der er forskellige løsninger alt efter jeres ønsker, medarbejderantal og behov. I kan både få adgang til de eksisterende FamFit hold, eller vi kan oprette hold kun til jer på eller ved jeres firmaadresse.

Øget energi, større fællesskabsfølelse og et lavere sygefravær. Det er nogle af de fordele, som både medarbejdere og virksomheder opnår, når medarbejderne dyrker firmamotion sammen. Og nu får virksomheder også mulighed for at vælge FamFit, som deres foretrukne udbyder af medarbejdermotion.

Få tilsendt et uforpligtende tilbud på firmamotion til din virksomhed. Kontakt osinfo@famfit.dk

​FamFit er en del af Humanic Movement, der tilbyder motion og sundhed til erhvervslivet.
Læs mere om Humanic Movement her.

Personlig træning - for dig der ønsker særligt fokus på din træning

Du kan få en af FamFit's passionerede og fagligt kompetente instruktører som din egen personlige træner.

Uanset om du drømme om at tabe dig, komme tilbage i form efter en skade - eller om drømmen er en trialthlon, så kan en personlig træner hjælpe dig det ekstra stykke mod at indfri dine mål.

​Læs mere om FamFit's personlige trænere her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om nye hold, nye mødesteder - og få masser inspiration og gode råd til din træning!

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke her

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive