Nyheder

FamFit og GoLine fusionerer

​Den 1/1-2019 er FamFit og GoLine.dk fusioneret og arbejder nu sammen om at skabe Danmarks bedste motionstilbud til alle generationer af danskere. Med GoLine's speciale indenfor graviditets- og efterfødselstræning og FamFit's brede erfaring med holdtræning og seniortræning, er stenene nu lagt til at skabe et træningsalternativ der rummer hele familien - lige fra den ufødte baby i mors mave til pensionisten. Vi glæder os voldsomt til at udfolde dette nye potentiale i hele Danmark. 

Læs mere om GoLine her.

​​

FamFit Firmamotion - nu også holdtræning for virksomheder

Du og dine kolleger har nu mulighed for at træne med FamFit. Firmamotion er et tiltag der i den grad styrker virksomheden. Ikke kun fysisk men i lige så høj grad socialt.

​Der er forskellige løsninger alt efter jeres ønsker, medarbejderantal og behov. I kan både få adgang til de eksisterende FamFit hold, eller vi kan oprette hold kun til jer på eller ved jeres firmaadresse.

Øget energi, større fællesskabsfølelse og et lavere sygefravær. Det er nogle af de fordele, som både medarbejdere og virksomheder opnår, når medarbejderne dyrker firmamotion sammen. Og nu får virksomheder også mulighed for at vælge FamFit, som deres foretrukne udbyder af medarbejdermotion.

Få tilsendt et uforpligtende tilbud på firmamotion til din virksomhed. Kontakt osinfo@famfit.dk

​FamFit er en del af Humanic Movement, der tilbyder motion og sundhed til erhvervslivet.
Læs mere om Humanic Movement her.

Personlig træning - for dig der ønsker særligt fokus på din træning

Du kan få en af FamFit's passionerede og fagligt kompetente instruktører som din egen personlige træner.

Uanset om du drømme om at tabe dig, komme tilbage i form efter en skade - eller om drømmen er en trialthlon, så kan en personlig træner hjælpe dig det ekstra stykke mod at indfri dine mål.

​Læs mere om FamFit's personlige trænere her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig orienteret om nye hold, nye mødesteder - og få masser inspiration og gode råd til din træning!

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke her

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive