Holdtyper - Beskrivelser

Hvilke hold tilbyder vi?

MCT (Multi Cross Training)

Naturens egne redskaber: Glem alt om mærkelige fitnessmaskiner og store vægte. I Multi Cross træningen bruger vi kroppens egen vægt og enkle midler til at gøre styrketræningen effektiv og funktionel. Koblet sammen med løbeøvelser, er MCT-konceptet en effektiv træningsform, der forbedrer fysikken på alle niveauer. Det er din egen krop og dit eget fysiske niveau, der bestemmer, hvor meget du er i stand til. Instruktøren lærer dig, hvad du skal vide om teknikkerne og giver gode råd om kost og træning.

MCT Powerwalk

Skånsom & effektiv motion – og for hele kroppen: FamFit's MCT Powerwalk-hold er for dig, som ønsker god og effektiv motion i form at raske gåture kombineret med styrkeøvelser undervejs. Ikke alle kan gå i samme tempo, hvilket der bliver taget højde for, så de hurtigste blot får lov at gå lidt længere i 'sløjfe' for at indhente jer, der går lidt langsommere. Der er plads til alle uanset gå-tempo.

MCT Senior

Træning for 60+: Hurra! Du er fyldt 60 år og kan træne på dette sprudlende seniorhold. Din træning er tilrettelagt således, at både led, muskler og blodcirkulation er i fokus. Din instruktør tager højde for din fysiske formåen samt dine eventuelle skader og skavanker. Vi garanterer, at du, uanset din fysiske formåen, får noget ud af træningen.

Andre hold?

Hvis behovet er der, er vi klar på at oprette nye hold og holdtyper

Det kræver blot, at I er en håndfuld eller to der ønsker at vi skaber et hold i dit nærområde og så er vi klar! Det kan være, at I er en beboerforening, der ønsker FamFit til jeres ejendom, en flok kolleger der vil træne sammen, eller måske en mødregruppe der vil have motion og frisk luft sammen med de små. Hiv fat i os og så tager vi en snak!

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive