​Graviditetstræning

​FamFit og GoLine tilbyder i fællesskab barselstræning og gravidtræning på flere lokationer i København.

 
​Alle hold er skræddersyet til den gravide eller den nybagte mor, som ønsker at genvinde kontrollen med egen krop. ​Motionskonceptet 'GoLine.dk' har specialiseret sig i motionsundervisning for gravide samt mødre der ønsker at komme sikkert og effektivt tilbage i form efter graviditeten. ​Læs mere om GoLine her.

Motion under graviditeten er godt for både moderen og det ufødte barn. Gravidmotion anbefales af speciallæger og sundhedspersonale. Læs mere om Sundhed.dk's anbefalinger her. 

​Graviditetstræning, 8 ugers forløb

Graviditetstræningen er et 8 ugers forløb for dig, der er gravid og som ønsker et indsigtsfuldt motionsforløb. Forløbet giver dig både fysisk træning samt teoretisk og faglig indsigt i hvad motion under graviditet betyder for dig. Forløbet varetages af højtuddannede instruktører med speciale i gravidtræning og der er desuden jordemoder tilknyttet undervejs. 

Læs mere om Gravidforløbet her   /  Køb medlemskab her

​​

Her tilbyder vi graviditetstræning i København:

Østerbro: Idrætshuset

Mandage:  kl. 17.00 (Næste forløb opstart den 21. oktober 2019)

Frederiksberg: Frederiksberg Have

​​Onsdage: kl. 18.30 (næste forløb opstart den 23. oktober 2019

​​

Børneforløb​

Et 8 ugers motorik- og bevægelsesforløb for de 1½-3 årige . Her brænder vi krudt af og stimulerer samtidig de motoriske udviklingstrin på en sjov måde hvor de voksne selvfølgelig er med. Al forskning viser tydeligt hvor vigtigt motion og bevægelse er fra den helt tidlige alder i forhold til at udvikle sunde vaner og sociale færdigheder. Vi bruger al den faglige viden for at udvikle og stimulere børnene, men pakker det hele ind i en drønsjov og aktiv time hvor fællesskabet mellem børnene - men også mellem barnet og den voksne - dyrkes. 

​Læs mere om Børne- og Motorikforløbet her.


Her tilbyder vi børneforløb i København:

Mandage: kl. 16.00
​Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7. Østerbro.

​​Onsdage: kl. 16.00

​Vesterbro bibliotek & kulturhus, Lyrskovgade 4. Vesterbro

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive