​Graviditetstræning & Mor/Barn-hold

​FamFit og GoLine tilbyder i fællesskab barselstræning og gravidtræning på flere lokationer i København.  
​alle hold er skræddersyet til den gravide eller den nybagte mor, som ønsker at genvinde kontrollen med egen krop. Gravidtræning og efterfødselstræning bliver under kyndig vejledning varetaget af uddannede instruktører og sundhedskonsulenter.
​​Desuden tilbyder vi motorik- og bevægselsesudviklingsforløb for børn i 1½-3 års alderen.

Motionskonceptet 'GoLine.dk' har specialiseret sig i motionsundervisning for gravide samt mødre der ønsker at komme sikkert og effektivt tilbage i form efter graviditeten.

Læs mere om GoLine her.​​

​Graviditetstræning

Graviditetstræningen er et 8 ugers forløb for dig, der er gravid og ønsker et og indsigtsfuldt motionsforløb. Forløbet giver dig både fysisk træning samt teoretisk og faglig indsigt i hvad motion under graviditet betyder for dig. Forløbet varetages af højtuddannede instruktører med speciale i gravidtræning og der er desuden jordemoder tilknyttet undervejs. 

Læs mere om Gravidforløbet her   /  Køb medlemskab her

​​

Her tilbyder vi graviditetstræning i København:

Mandage:  kl. 17.00
​Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7. Østerbro.

​​Onsdage: kl. 17.00 

​Vesterbro bibliotek & kulturhus, Lyrskovgade 4. Vesterbro

Mor & Barn - træning

Mor & Barn-træning er  for dig, der ønsker at komme i form efter din graviditet.  Vi tilbyder både 6 ugers intensive forløb samt enkeltstående holdtræninger for begyndere og øvede. Vi lægger altid et ekstra fokus på bækkenbund, mave, ryg og core, men træningen rummer fokus på hele kroppen - og selvfølgelig er de små med på sidelinjen.  

Læs mere om Mor & Barn træningerne her  /  Køb medlemsskab her

Mor & Barn - 6 ugers forløb

Barselstræning for dig, der ønsker et fokuseret forløb for at genvinde din krop efter din graviditet. Forløbet rummer ugentlige holdtræninger, kombineret med personlige træningsprogrammer og vejledning.

Vi har Mor & Barn-forløb på Østerbro og Vesterbro i Kbh.

Læs mere om Mor & Barn-forløbet her  /   Køb medlemsskab her

Mor & Barn - Drop in træning

Drop in træninger for Mor & Barn er den fleksible løsning for dig der ønsker at komme til barselstræning, når det passer ind i hverdagen.

Du betaler pr. gang og grundessensen af træningerne er, at du træner sammen med andre seje, nybagte mødre og  her opstår et helt særligt fællesskab.

Der er bl.a. Mor & Barn Drop-in træninger på Østerbro, Vesterbro, Amager & Ørestad.

Læs mere om Mor & Barn - Drop in træningerne her

Mor & Barn - Begynder Drop in

Holdet for dig der gerne vil genoptræne stille og roligt efter fødslen.

Begyndertræningerne for Mor & barn  er efterfødselstræning med særligt fokus på bækkenmuskulatur og kernestyrke. Vi fokusere på åndedræt, balance og mobilitet.

Læs mere om Mor & Barn - Begynder Drop in træningerne her

​​

Børneforløb​

Et 6 ugers motorik- og bevægelsesforløb for de 1½-3 årige . Her brænder vi krudt af og stimulerer samtidig de motoriske udviklingstrin på en sjov måde hvor de voksne selvfølgelig er med. Al forskning viser tydeligt hvor vigtigt motion og bevægelse er fra den helt tidlige alder i forhold til at udvikle sunde vaner og sociale færdigheder. Vi bruger al den faglige viden for at udvikle og stimulere børnene, men pakker det hele ind i en drønsjov og aktiv time hvor fællesskabet mellem børnene - men også mellem barnet og den voksne - dyrkes. 

​Læs mere om Børne- og Motorikforløbet her.


Her tilbyder vi børneforløb i København:

Mandage: kl. 16.00
​Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7. Østerbro.

​​Onsdage: kl. 16.00

​Vesterbro bibliotek & kulturhus, Lyrskovgade 4. Vesterbro

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive