Forløb med FamFit

Træningsforløb med FamFit er lukkede, eksklusive undervisning-forløb over et begrænset antal uger, hvor du som deltager får ekstra fokus og får lov at arbejde endnu mere i dybden med temaet for forløbet.

Et forløb er komprimeret og vi nørder igennem med ekstra fokus på læring, indhold og kvalitet.

På forløbene er din personlige læring og udvikling i centrum. Se vores forløb i 2022 nedenfor.

PopUp-træninger med FamFit

FamFit’s PopUp-træninger er enkeltstående, ekstraordinære holdtræninger med et anderledes tematisk fokus end de typiske holdtræninger i holdplanen. Her lægger vi vægt på at prøve nyt og være sammen om en anderledes træningsoplevelse.

Forløb og pop-ups træninger kan tilkøbes i webhoppen her

Træningsforløb i 2023

JANUAR CHALLENGE

Tænker du også det kan blive liiidt hårdt at komme afsted til træning i januar? Det er mørkt, koldt og sofaen trækker måske lidt ekstra. FRYGT EJ! Lad os sammen hjælpe hinanden igennem en god omgang FamFit træning i januar. FamFit lancerer nu 'Januar Challenge' som DU kan blive en del af - hvis du tør. 

OBS! Denne challenge er afsluttet.

FORÅRS LØBEFORLØB - frem mod Royal Run 29. maj 2023
​8. marts - 24. maj 2023

Vores populære løbeforløb kommer igen til foråret 2023. Men inden forløbet starter giver vi alle medlemmer muligheden for at prøve vores løbetræning. Vi afholder nemlig 2 løbe pop ups i februar (læs mere om disse under PopIp træninger i 2023). På vores løbeforløb har vi fokus på en masse løb/powerwalk gennem intervaller, stigningsløb, bakketræning, tempoløb og selvfølgelig tekniktræning. Al den løbetræning som kan være svær at presse dig selv igennem.

Forløbet er et 12 ugers intensivt løbeforløb, hvor vi træner sammen hver onsdag kl. 16.15-17-15 på Islands Brygge. Derudover har du mulighed for at få et 12 ugers løbeprogram til enten 5 km, 10 km eller halvmaraton.

Køb plads på forløbet i FamFit webshoppen her

PopUp træninger i 2023

Læs mere om FamFit's PopUp-træninger her

LØBETRÆNING

Kunne du godt tænke dig at få en lille smagsprøve på hvordan vores løbeforløb fungerer, eller trænger du bare til en god løbetræning med en masse intervaltræning. Så hop ind og book dig på nedenstående løbe pop-ups i februar 2023. 

- Onsdag den 8. feb kl. 16.15-17.15

- Onsdag den 22. feb. kl. 16.15-17.15

Mødested: Foran Havnebadet på Islands Brygge

Pris: 55,-

OBS! Disse træninger er afsluttet 

SOL, SOMMER & SVED PÅ AMAGER STRAND

Denne strandtræning i sandet er 1½ times helt utraditionel sommermotion med stafetter, mobilitetsøvelser og krævende udfordringer. ​

VIRTUEL EVENTYR CHALLNGE

​Vi gentager succesen med en virtuel challenge, hvor det handler om at komme på eventyr i naturen og få nogle fantastiske oplevelser, samtidig med vi tæller kilometer hvergang vi bevæger os. Ideen med den virtuelle challenge er, at du selv bestemmer hvor du vil hen i naturen, selv bestemmer antal kilometer, men vi er sammen om et fælles mål, nemlig at nedlægge så mange kilometer så muligt i juli måned. Det endelige mål er endnu ikke fastsat - men I kan godt glæde jer:-)

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 260,-/mdr.

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive