Familietræning

Familietræning​ - motionshold for alle generationer sammen

Træning for hele familien! Ikke noget med at sidde i cafeteriet og slå tid ihjel mens børnene tumler rundt. Og heller ikke noget med at parkere børnene på sidelinjen, mens du selv giver den gas.
​Til familietræning med FamFit er I sammen om at bevæge jer og få sved på panden og røde kinder. Det ryster jer sammen som familie og det giver sunde vaner for alle generationer. 

Vælg mellem Børneforløbet som er et 8 ugers motorik & bevægelsesforløb for de 1½-3 årige, eller den klassiske familietræning for alle, hvor både forældre, bedsteforældre og børn kan træne sammen.

Børneforløb - 8 ugers motorik- og bevægelsesforløb

Børneforløbet har fokus på de 1½-3 årige. Træningen fokuserer på at lege de motoriske færdigheder ind og give barnet en tryg, sjov og motorisk styrket tilgang til motion og bevægelse. 

Forløbet varer over 8 uger og finder sted på følgende lokationer:

Østerbro: Idrætshuset

Mandage: kl. 16.00 (forløb opstart den 19. august 2019)

Vesterbro: Vesterbro bibliotek

Onsdage: kl 16.00 (forløb opstart den 21. august 2019)

Læs mere om børneforløbet her

 

Familietræning - drop in

​Familietræning er både sjovt og sammenrystende. Her får alle generationer i familien lov til at bevæge sig og træne sammen. Forældre såvel som bedsteforældre - små og store søskende, der er plads til alle. Men bare rolig, øvelserne er hårde nok for dig der også vil gå hjem med en god fornemmelse af at have trænet igennem! Har du f.eks prøvet at lave armstrækkere med tre børn på ryggen? Eller squats med barnet hængende om halsen?  Alle er med og alle får trænet både musklerne, inkl. lattermusklerne.

Læs mere om Familietræning her

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 185,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive