Book en gratis prøvetime​ - Bemærk! Ikke muligt pt.

Pga. Covid19 og forsamlingsloftet, er vi desværre nødt til at sætte muligheden for prøvetimer i bero indtil 28. februar.

Da vi max kan være 9 deltagere på et hold + 1 instruktør, har vi valgt at prioritere vores ressourcer, så vi kan tilgodese vores medlemmers ønsker for at træne og få plads på holdene.

Du kan stadig melde dig ind. Ønsker du at blive medlem og træne med FamFit, kan du melde dig ind her  -  Bemærk, at der ikke er binding på medlemskab i FamFit. Dvs. du kan melde dig ud igen uden at skulle betale for andre måneder end  den, du allerede har  betalt for.  

Vi håber på alles forståelse i denne tid  - og håber snart at kunne tilbyde prøvetimer igen.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om FamFit's træninger - så er du altid velkommen til at skrive til os på info@famfit.dk

Vil du gerne se om FamFit er noget for dig? Udfyld blot nedenstående og du modtager en mail med praktiske oplysninger. OBS! Tjek din spam mail, vores mails havner desværre nogle gange der.

Se ugeplan og hvilke hold du kan prøve her.

Vi glæder os til at møde dig!

Mange hilsner,

FamFit​

 
 
 
 
Valg af hold du ønsker at prøve: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FamFit App er tilgængelig nu

​Både til Andriod & Apple

Har du nogle spørgsmål?

Skriv endelig​

​Vi står til rådighed for alle forespørgsler, herunder betaling, adresse- og konto-ændring, holdtilmelding osv. Vi tilstræber desuden at svare dig på skriftlige henvendelser på hverdage inden for 24 timer.

Husk ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Alt du skal gøre, er at udfylde felterne, og så besvarer vi dit spørgsmål.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv medlem hos FamFit

Fri træning: DKK 225,-/mdr

Kontaktinformation

Tlf.: 70 26 75 85

E-mail: info@famfit.dk 

CVR: 35870229

- Du' altid velkommen til at ringe eller skrive